Over Sophia

Over Sophia

Natuurlijke wijsheid

De naam “Sophia” betekent “wijsheid" in het oud-Grieks. Ik ben nieuwsgierig en leer graag. Vooral over natuurlijke gezondheid.

Ik geloof in de wijsheid van de natuur. Hierin huist de wijsheid voor een gezond en gebalanceerd leven. Ik zie mijzelf als een gids die de oude wijsheid van de natuur kan overbrengen, om een grotere bewustwording te creëren bij jou. Ik zie het als een ontdekkingsreis naar de ware Zelf.

Reizen

Als de dochter van een Nederlandse vader en Costaricaanse moeder stroomt het reizen bijna letterlijk door mijn aders. 'Reizen' is nog net niet mijn achternaam, het scheelt enkele letters. Ik reis al mijn hele leven en er is weinig dat ik liever doe. Vliegtickets zijn mijn valuta! De bijzondere ervaringen die ik onderweg heb opgedaan, zijn lessen voor het leven. Ik heb heel wat mooie reizen mogen maken naar Azië, India, Australië en natuurlijk (Latijns-)Amerika.

Van buiten naar binnen

Mijn visie op reizen heeft de laatste jaren een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Waar het me eerst ging om het zien van zoveel mogelijk nieuwe plekken, ben ik me steeds meer bezig gaan houden met een ‘innerlijke’ reis, een ontdekkingsreis naar mij zelf.

De wijsheid van de natuur

De natuurgeneeskunde brengt me naar mijn basis, leert me wie ik ben. Vanuit een houding van 'vanzelfsprekendheid' waarin ik mijn lichaam vooral zag als een functioneel vehikel dat altijd moest kunnen presteren, ben ik mijn behoeften beter gaan begrijpen en probeer ik daar naar te leven. Naast dat het mijn algehele gezondheid heeft verbeterd, voel ik me beter dan ooit in mijn kracht staan.

“Wijsheid voor het leven”

Sophia Reuser

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Ervaar ook hoe een leefstijl en voedingspatroon die echt bij jouw passen, kunnen bijdragen aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Neem vrijblijvend contact op en mail naar info@sophiareuser.com.

Sophia